Majoitus Ylläksen parhaalla paikalla

Majoitus Porokodassa on loistava valinta niin rentoutumista kaipaavalle kuin aktiivisellekin lomailijalle. Mökki sijaitsee Äkäslompolon keskustassa lähellä palveluita sekä Ylläksen hiihtokeskusta. Laskettelijat pääsevät rinteille helposti bussikuljetuksella. Jos haluat lähteä kokeilemaan muita laskettelurinteitä, on Levin hiihtokeskus Kittilässä vain tunnin ajomatkan päässä!

Porokota on erinomainen valinta hiihtäjälle, sillä ladut lähtevät majoituspaikan pihasta. Moottorikelkkareitille on alle kilometrin matka. Kiinnostipa sinua sitten murtomaahiihto, laskettelu, lumilautailu, moottorikelkkailu tai vain maisemien ihmettely kävellen tai autolla, Porokodasta tämä kaikki onnistuu erittäin kätevästi! Kauppaan on matkaa vain 500m ja lähin ravintola on 100m päässä, joten nälkäisenäkään ei tarvitse mökkilomaansa viettää!

Etäisyydet

 • Ladulle pihasta
 • Lähimpään ravintolaan 150 m
 • Bussipysäkille 200 m
 • Kauppaan 500 m
 • Moottorikelkkareitille 800 m
 • Ylläksen rinteisiin 5 km, jonne pääsee bussilla
 • Levin hiihtokeskukseen 65 km

Varaa majoitus!

Vietä onnistunut mökkiloma Ylläksellä ja varaa Porokota! Tiedustelut voi tehdä jättämällä yhteystiedot oheisella lomakkeella. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Varaa Porokota 050 306 3814

Tulevat varaukset

Haluatko varata Porokodan?

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kotamatti Oy
Kankaantaankatu 27 A 29 
37100 NOKIA

Y-tunnus: 0931256-1
Puh: 0400 623 771

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Kotamatti Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.