Majoitus Ylläksen parhaalla paikalla

Ota yhteyttä!

Majoitus Porokodassa on loistava valinta niin rentoutumista kaipaavalle kuin aktiivisellekin lomailijalle. Mökki sijaitsee Äkäslompolon keskustassa lähellä palveluita sekä Ylläksen hiihtokeskusta. Laskettelijat pääsevät rinteille helposti bussikuljetuksella. Jos haluat lähteä kokeilemaan muita laskettelurinteitä, on Levin hiihtokeskus Kittilässä vain tunnin ajomatkan päässä!

 

Porokota on erinomainen valinta hiihtäjälle, sillä ladut lähtevät majoituspaikan pihasta. Moottorikelkkareitille on alle kilometrin matka. Kiinnostipa sinua sitten murtomaahiihto, laskettelu, lumilautailu, moottorikelkkailu tai vain maisemien ihmettely kävellen tai autolla, Porokodasta tämä kaikki onnistuu erittäin kätevästi! Kauppaan on matkaa vain 500 m ja lähin ravintola on 100 m päässä, joten nälkäisenäkään ei tarvitse mökkilomaansa viettää!

Etäisyydet

Porokota on erinomainen valinta hiihtäjälle, sillä ladut lähtevät majoituspaikan pihasta. Moottorikelkkareitille on alle kilometrin matka. Kiinnostipa sinua sitten murtomaahiihto, laskettelu, lumilautailu, moottorikelkkailu tai vain maisemien ihmettely kävellen tai autolla, Porokodasta tämä kaikki onnistuu erittäin kätevästi! Kauppaan on matkaa vain 500 metriä ja lähin ravintola on 100 metrin päässä, joten nälkäisenäkään ei tarvitse mökkilomaansa viettää!

 

Etäisyyksiä:

  • Ladulle pihasta
  • Lähimpään ravintolaan 150 m
  • Bussipysäkille 200 m
  • Kauppaan 500 m
  • Moottorikelkkareitille 800 m
  • Ylläksen rinteisiin 5 km, jonne pääsee bussilla
  • Levin hiihtokeskukseen 65 km
Varaa Porokota 050 306 3814

Varaa majoitus

Vietä onnistunut mökkiloma Ylläksellä ja varaa Porokota! Tiedustelut voi tehdä jättämällä yhteystiedot lomakkeella. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Lomake ja yhteystiedot